Breaking News

9 Teknik Mencium Payudara Wanita

 
AMARAN! - Ini adalah bacaan untuk mereka yang dah berkahwin sahaja. Payudara kaum hawa adalah salah satu perhatian seksual kaum adam. Sementara bentuk dan karakteristik payudara wanita berbeza-beza, namun hal ini tetap tak mengurangi fokus dan kepuasan lelaki untuk memandang, menyentuh, dan menciumi bahagian sensitif tersebut. Bahkan, ada yang mengatakan ada wanita boleh mencapai klimaks dengan hanya payudara. Di bawah ini disertakan teknik untuk mencium payudara wanita untuk menimbulkan ransangan yang dasyat! - malaysiasensasi.net
  1. Pertamanya, cium bahagian luar payudara pasangan. Pastikan bibir anda telah lembap ketika melakukannya.
  2. Cium payudaranya sambil perlahan mengarahkan bibir sedekat mungkin ke arah puting. Hembuskan nafas anda tepat di atas puting, agar dia dapat merasakan kehangatan nafas Anda.
  3. Gunakan hujung lidah untuk melingkari areolanya. Ingat untuk memberikan perhatian yang sama antara payudara kanan dan kiri.
  4. Gelitik putingnya menggunakan hujung lidah anda. Pastikan dia menikmati permainan lidah anda. Jika dia mendesah atau klimaks tiba-tiba, bererti dia menyukai ciuman anda.
BERSAMBUNG......
Designed By Blogger Templates