Koleksi Sensasi

Amalan Mustajab Menggandakan Rezeki

Testimoni Terbaru


Testimoni 1:
alhamdulillah..setelah saya tamat mmbaca buku ini, saya amal apa yg disaran dlm buku ini..saya telah dinaikkan pangkat..alhamdulillah...rezki dri allah...syukur
hafiz - pembeli buku


Testimoni 2:
Assalamualaikum, terima kasih saya ucapkan kepada Cik Norizan kerana telah menjual sebuah buku yang saya rasakan sangat-sangat dapat mengubah pemikiran saya yang selama ini di rasakan selalunya negatif. 

Dari seorang yang negatif dapat mengubah saya menjadi seorang yang positif dalam masa yang singkat. Sedang saya membaca buku ini terdapat banyak sangat gangguan dari pelanggan kedai saya sehinggakan saya terpaksa membaca sikit-sikit dan bersambung-sambung. 

Ajaibnya pendapatan saya yang sebelum ini menjunam naik sedikit demi sedikit, subhanalllah, rezeki saya semakin bertambah, ada sahaja peluang rezeki yang tidak di sangka-sangka seperti kelmarin ada orang hantar laptop untuk dibaiki, hari ni dua orang pula datang. Saya juga dapat selesaikan semua bil-bil saya yang tertunggak.Syukur sangat-sangat.Memang Bertuah siapa yang dapat baca buku ini.Insyaallah saya akan terus mengikuti saranan yang tertulis di dalam buku ini. saya akan terus membaca buku ini berulang-ulang kali.

Ahmad Zawawi - Batu Kurau Perak
Beli buku pada 3/4/2011

Ini adalah testimoni dari pembaca buku Keajaiban Rezeki. Dihantar oleh pengiklan dan 100% tidak diedit langsung - HUBUNGI PENGIKLAN: Hubungi pengiklan013-3323261


Testomoni lain:
Ajaibnya rezeki saya
Keajaiban rezeki
Rezeki malaysiasensasi