Koleksi Sensasi

Rahsia Membuahkan Wang - 21 Hari Untuk Melihat Hasilnya

Assalamualaikum..kami mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua peserta bengkel MKFAI: Modul Menggapai Rezeki Laa Yahtasib yang telah mengorbankan masa rehat mereka untuk hadir ke bengkel yang diadakan. Bengkel yang diadakan pada 18/2/2012 (sabtu) ini telah menerima sambutan luar jangka, yang mana pendaftaran awal hanya 30 orang sahaja, kemudian pada hari-hari terakhir pendaftaran semakin banyak. Akhirnya pada hari bengkel dilangsungkan seramai 59 orang peserta telah hadir ke bengkel yang diadakan di Jalan Gombak Kuala Lumpur ini.

InsyaAllah bengkel Laa Yahasib akan diadakan lagi pada 13 MEI 2012. Kepada sesiapa yang merasakan sempit rezeki, wang selalu terputus, muflis, dibuang kerja, baru memulakan perniagaan atau perniagaan semakin merosot bolehlah menghadiri bengkel ini. Amalan yang diperturunkan adalah amalan ulama-ulama dan orang-orang alim. InsyaAllah BERKESAN! kerana ia sudah terbukti.

~~INFO BENGKEL MKFAI~~~ MENGGAPAI REZEKI LAA YAHTASIB

Bengkel Mengapai Rezeki Laa Yahtasib Ini merupakan satu keilmuan istimewa dalam menggapai hajat yagn berbentuk reazeki dan kewangan. Bengkel ini sangat ampuh dan berkesan. Ianya merupakan satu-satunya cara yang mujarab dan ampuh untuk menarik, melapangkan, mempermudahkan, memperlancarkan, dan mempercepatkan datangnya rezeki dan kekayaan dengan kaedah SOQAS, antara ilmu yang akan dikongsikan adalah seperti di bawah:-
1) Rahsia Membuat Ibu Duit La Yahtasib
2) Rahsia Membuahkan Wang La Yahtasib
3) Rahsia Memanggil Rezeki La Yahtasib
4) Rahsia Pembukaan Khazanah La Yahtasib
5) Rahsia Memangil Rezeki Secara Ghaib
6) Kaedah Menarik Rezeki Yang Berlimpah Ruah, Berkat Dan Memiliki
7) Ilmu Membuahkan Wang Ghaib - 21 Hari Untuk Melihat Hasilnya
8) Kaedah Menarik Tender, Bisnes, Proposal Dan Lain Lain

PENGIJAZAHAN:
Amalan Selawat Taqiyuddein (Selawat Sayyidi Al 'Arif Billahi Muhammad Taqiyuddein Ad Damasyqi Al Hambali)