Koleksi Sensasi

Kopi Luwak Akhirnya Di Malaysia

Advertorial: Kopi luwak adalah jenis kopi yang paling unik. Ini kerana ia satu-satunya di dunia dengan Keunikannya berada pada proses pembuatan yang berbeza dari kopi biasa. Kopi luwak diambil dari sisa musang. Ini keunikannya dan inilah yang membuat kopi ini menjadi sangat istimewa. Proses alami yang terjadi pada pencernaan luwak sehingga kopi ini  memiliki beberapa keistimewaan.

Harga
Dari segi harga, kopi luwak bukan minuman orang kebanyakan. Harganya sangat mahal, setanding dengan kualitinya yang tiada tandingan. Kopi luwak bukan jenis kopi yang boleh kita jumpa di restoran terkenal, kedai-kedai mamak, apa lagi warung tepi jalan.

Hukum
Kopi luwak adalah boleh diminum dan tidak haram. Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia Kali Ke-98 yang bersidang pada 13-15 Februari 2012 telah membincangkan Hukum Meminum Kopi Luwak. Jelas ianya tidak haram.

Kini terdapat satu alternatif kepada rakyat Malaysia untuk menikmati kopi luwak ini. Harga yang ditawarkan sangat murah dan berbaloi, pek percubaan disediakan.

Sila hubungi pengedar sah:
Faizal World Wide Trading
012-2738 905
Petaling Jaya | Kuala Lumpur | Ampang 
http://kopiluakasia.blogspot.com/