Koleksi Sensasi

Zara Zya Dedah Punca Sebenar Pembubaran Kelab Peminat

Pelakon Zara Zya menyangkal dakwaan kononnya dia bertindak kejam apabila membubarkan kelab peminatnya iaitu Love Zara Zya tanpa memberikan alasan kukuh kepada pengurusan kelab berkenaan.


Zara atau nama sebenarnya Zainurul Razia Mohd Zainuddin, 30, menjelaskan, kelab peminat berkenaan masih wujud dan hanya menukar namanya kepada Zara Zya Loverz selain mengambil keputusan untuk menguruskan sendiri kelab tersebut selepas pengurusan terdahulu mengalami masalah.

Zara mengulas mengenai artikel ruang gosip sebuah akhbar yang mendakwa dia kini mula berubah dan bertindak membubarkan kelab peminatnya yang banyak bertanggungjawab dalam mengundi setiap kali namanya tercalon dalam anugerah popular tanah air.

Dalam pada itu, Zara mengakui kesal dengan tuduhan tersebut yang tidak mempunyai asas kukuh selain ia mampu merosakkan reputasinya sebagai artis.

Jelas Zara, dia yakin pihak yang menabur fitnah itu bukan datang dari kalangan peminatnya dan tidak mengetahui agenda mereka berbuat demikian.

Sementara itu, Zara berkata, dia lebih selesa mengendalikan Zara Zya Loverz kerana ia dapat mendekatkan lagi dirinya dengan peminat yang ingin mengetahui perkembangan terbaharunya.

Malah kata Zara, dia turut mewujudkan ruang chatting di aplikasi We Chat bagi memudahkan peminat berhubung dengannya selain bertukar-tukar pandangan.