Koleksi Sensasi

Zizan Razak Mahu Pelawak Terbabit Tampil, Percaya Rezeki Datang Dari Tuhan

Selepas nama Tauke terpalit dengan kontroversi yang dikaitkan dengan dua orang wanita yang tampil membuat pendedahan mengejutkan mengenai gangguan seksual yang diterima daripada seorang pelawak yang menjijikkan, kini nama Zizan Razak pula menjadi sebutan.


Mengakui terkejut dengan perkara berkenaan, Zizan berkata dia tidak selesa apabila ada sesetengah pihak mengaitkan namanya dengan kontroversi negatif itu.

“Saya terkejut dan tidak selesa apabila orang mula bertanyakan saya kesahihan cerita ini. Lebih memeranjatkan apabila ada peminat yang ‘tagged’ nama saya di laman sosial Facebook dan Twitter. Saya tahu mereka hanya `tagged’ saja, tiada maksud menuduh saya”

“Tetapi ia bahaya buat kerjaya saya sebagai selebriti. Namun, saya tidak tercalar dengan isu ini kerana rezeki datangnya dari Allah SWT. Mungkin ini satu lagi ujian buat saya,” kata Zizan dalam pertemuan dengan BH Plus.

Menurut Zizan, dia mahu pelawak popular yang dimaksudkan menyelesaikan dakwaan itu secepat mungkin kerana selagi tidak diselesaikan, ramai pelawak lain bakal menerima tempiasnya dan berharap perkara tersebut mampu membersihkan nama pelawak-pelawak yang terpalit dengan isu tidak bermoral ini. (rtky/s).