Koleksi Sensasi

Mahukan Rezeki Lebih Banyak?


Adakah anda sedang mengalami dugaan hidup?. Tertekan dengan masalah ekonomi keluarga, gaji cukup-cukup makan, selalu kekeringan wang, wang tidak pernah lekat, selalu sesak, sempit dalam rezeki, rezeki susah masuk, jaminan kerja tidak stabil, dibenci dan tidak dihormati, dipandang rendah kerana masalah kewangan, hutang keliling pinggang?...dengan izin Allah, kami ada jalan penyelesaianya
-----SEMINAR KEAJAIBAN REZEKI-----
Membuka pintu-pintu rezeki, mengingkatkan untung bisnes, meningkatkan kerjaya, membuka peluang luar biasa, rezeki berlipat ganda - DIJAMIN BERKESAN! ANDA AKAN MELIHAT SENDIRI PERUBAHAN BESAR-BESARAN DALAM HIDUP ANDA DALAM TEMPOH SINGKAT!
Sekiranya anda pernah hadir ke mana-mana seminar sebelum ini, anda mungkin tidak akan melepaskan satu-satunya seminar yang paling berani di Malaysia sehingga hari ini. Kami menjamin akan ada perubahan rezeki anda! ATAU WANG ANDA DIPULANGKAN!
+ Tanpa ritual puasa
+ Tanpa ritual zikir
+ Tanpa ritual 41 hari
+ Tanpa bacaan jampi

Dalam tempoh kiraan saat anda sudah membuka kunci dimensi kerezekian anda.Kami memberi jaminan, tiada seorang pun di kalangan peserta kami akan gagal melaksanakan misi menjemput rezeki ini. Atau anda boleh memohon pemulangan semula yuran anda 100%! Inilah rahsia sebenar bagaimana manusia boleh kaya!
SEMINAR KEAJAIBAN REZEKI
Tarikh:31 MEI 2015 (Sabtu)
Masa: 9.30pm - 12.00pm
Venue: Diamond Square, Setapak Kuala Lumpur
Yuran: RM150 seorang
Moderator: Muhammad Farhan Sulaiman

Keterangan Lanjut: www.KeajaibanRezeki.com