Koleksi Sensasi

Rahsia Melipatgandakan Rezeki Dalam 41 Hari


Adakah anda sedang menghadapi dugaan hidup? - sempit rezeki, peluang selalu terlepas, dibenci orang sekeliling, masalah rumahtangga, masalah hubungan sesama manusia, wang selalu tidak cukup, buntu memikirkan masalah rezeki, gaji cukup-cukup makan, tiada jaminan dalam pekerjaan?.  InsyaAllah Pengijazahan Ilmu Kerohanian amalan guru-guru pondok dan alim ulama bakal merungkai masalah rezeki, perhubungan, perniagaan, permusuhan, jodoh, masalah rumah tangga..dan sebagainya. Inilah Seminar Menguasai Keajaiban Frekuensi Asma Ilahi

BERIKUT ADALAH MODUL-MODUL KEILMUAN YANG AKAN DIKONGSIKAN
1. Kerezekian – Amalan kerezekian merupakan amalan untuk menarik rezeki dari sumber yang tidak disangka-sangka. Selepas energi penarikan rezeki diaktifkan dengan izin Allah, anda sudah boleh merasai energi penarikan rezeki dan kesannya. Anda juga mampu menarik rezeki dari segenap penjuru alam dan dari arah yang tidak disangka-sangka. Amalan ini bermanfaat dan telah terbukti banyak mengubah kehidupan peserta-peserta sebelum ini.

2. Bio-Magnetic Money – Amalan ini sangat bagus bagi mereka yang bekerja sebagai jurujual, ahli perniagaan dll. Hanya melalui berjabat tangan anda,insyaAllah ilmu ini akan aktif dan berfungsi secara ghaib menembus medan fikiran orang yang berjabat tangan dengan anda. Cara ini juga dapat digunakan ketika kita sedang terdesak dan perlukan bantuan dana dari siapapun. InsyaAllah. AMARAN! Jangan menggunakan ilmu ini untuk penipuan.

3. Ilmu Pandang Tembus – Kemudahan mendapat isyarat batin dari Allah, Meninggikan kualiti tembus pengesanan. Ilmu ini ada banyak kegunaan rahsia yang hanya akan dirasai oleh pengamalnya. Ada boleh mengesan orang hilang, mengesan barang hilang, melihat seseorang atau benda yang jauh dengan mata batin, melihat perkara-perkara yang telah lalu dan anda akan mendapat mengetahui rahsia-rahsia yang tidak diketahui orang lain. Amalan ini 100% menggunakan Asmaul Husna, dijamin!

4. Payung Al-Husni – Keilmuan ini jika diamalkan 7x setiap hari selepas solat, insyaAllah segala bentuk serangan zahir mahupun batin tidak akan mencederakan anda. Dengan izin Allah juga, musuh akan menjadi gerun dan tidak mampu berbuat apa- apa yang jahat kepada anda.

5. Kewibawaan/Pengasihan – Secara ringkasnya in iadalah ilmu pengasih. Tujuannya untuk sebarang urusan seperti bisnes, mengeratkan kekeluargaan, kewibawaan dan sebagainya. Amalan yang akan diperturunkan adalah amat ampuh (berkesan), jadi tidak dibenarkan anda menggunakannya secara salah. 
=============================================
Tarikh: 7 JUN 2015 (ahad)
Yuran: RM180 seorang (datang lebih seorang yuran RM150/seorg)
Masa: 8.30am - 1.00pm
Lokasi: Jalan Gombak, Kuala Lumpur
Moderator: Hj Shahrin Abd Rahman

Info lengkap mengenai program ini boleh layari www.seminar2u.net